Reviews

Een aantal klanten en leerlingen hebben een korte testimonial geschreven over een acupunctuur behandeling of de zhineng qigong lessen.

Heb je ook een acupunctuurbehandeling ondergaan, lessen gevolgd of meegedaan aan een themasessie of workshop en wil je daar iets over delen? Schrijf dan jouw review op deze pagina: Jouw review.

  • All
  • Acupunctuur
  • Zhineng Qigong
Review

Sinds 2018 kom ik geregeld in de praktijk van Nathalie. Ze geeft mij houvast en heel veel rust. Nathalie zorgt ervoor dat ik beter in balans kom en dat ik altijd met een glimlach de praktijk verlaat. Ik kijk uit naar mijn volgende behandeling.

Over
Acupunctuur
Eindelijk vrij

Nathalie heeft mij geweldig geholpen om te stoppen met een heel hardnekkige nicotine verslaving. Voor mij heeft acupunctuur en de manier hoe zij dit aanpakt zijn waarde bewezen en nu zet ik het indien nodig in om ballast kwijt te raken. Het(...)

Over
Acupunctuur
Thuis komen bij/in jezelf

Via de Qigonglessen bij de acupunctuur behandelingen terecht gekomen voor stress/burn-out en hyperventilatie klachten. Naast de Qigong heeft de acupunctuur mij geholpen om van deze klachten af te komen. Nathalie is een heel bijzonder, wijs,(...)

Over
Acupunctuur

Met neuropathische klachten naar ling tong gegaan .3/4 minder klachten en heel prettig benadert

Over
Acupunctuur

Sinds anderhalf jaar volg ik de zhineng qigong lessen bij Nathalie en kan wel zeggen dat ik hier over zeer te spreken ben.
De oefeningen zijn een prettige manier van bewegen, mijn lijf lijkt wat soepeler te zijn geworden.
Ook voor de(...)

Over
Zhineng Qigong

Door aangeboren afwijking heb ik na mijn 50ste drie hersenbloedingen gehad bij de eerste twee had ik geen blijvende schade bij de laatste uitval van linker arm en been. Automatisme was weg, fijne motoriek erg verstoord en trillende/schuddende(...)

Over
Acupunctuur
Acupunctuur

In een zeer fijne ambiance en met een ongelooflijk inlevingsvermogen, weet Nathalie de naalden op specifieke punten van het lichaam te plaatsen, waardoor er een enorme (pijn-)verlichting ontstaat. In mijn geval had ik last van onevenwichtigheid(...)

Over
Acupunctuur
Ontspannen en verwend

Voor o.a. Burn-out klachten ben ik behandeld door Nathalie.
Ik heb de accupunctuursessies als zeer prettig en ontspannen ervaren.
Nathalie zorgde voor een afwisselende behandeling waarin ik af en toe verwend werd met een voet- of(...)

Over
Acupunctuur
Van scepsis naar geloof in GOEDE acupuncturisten.

Op 23 april 2017 was ik proefkonijn bij een vervolgstudie "prikken pijn weg" voor acupuncturisten.
Even een stapje terug ik heb al ruim twintig jaar last van pijn in de onderrug. Het begon met een wat branderig gevoel bij slenteren of lange(...)

Over
Acupunctuur
Deskundig, vertrouwd en doeltreffend

Ik had al enkele jaren last van tennisarmen. Na meerdere behandelingen door Nathalie zijn de klachten verdwenen. Dit was mijn eerste ervaring met acupunctuur en ik was blij verrast met het resultaat. De praktijk is ruim van opzet, tijdens de(...)

Over
Acupunctuur
Moment van rust

Ik heb al jaren last van bronchitis en hooikoorts.
Nathalie is in het najaar begonnen met deze klachten aan te pakken zodat ik wat minder benauwd het voorjaar in kon gaan. Op de behandeltafel werden met de naaldjes energiepunten weer(...)

Over
Acupunctuur
Verrassend, professioneel en doeltreffend

Ik ben met diverse klachten bij Lingtong geweest. Door de professionele, vriendelijke en empatische capaciteiten van Nathalie ben ik me veel beter gaan voelen. I love de hoofdmassage en het naaldje in mijn kruin en voor bovenop mijn hoofd bij(...)

Over
Acupunctuur
Goede resultaten in een fijne sfeer

Ik word nu al een tijd geholpen door Nathalie bij mijn grote lijst aan klachten (10 jaar burn-out met nog veel lichamelijke klachten daarnaast). De sfeer in haar werkruimte is zeer prettig. Nathalie luistert heel goed naar je en beantwoordt al(...)

Over
Acupunctuur
Lekker slapen

Weer rustig slapen was het doel van mijn deelname, weg met het spitsuur in mijn hoofd tijdens het inslapen. Met eenmaal in de week de oefeningen van lingtong en wat praktische tips die eenvoudig thuis en onderweg zijn uit te voeren, ben ik een(...)

Over
Zhineng Qigong
Prettig en goed

Ik ben nu enkele keren in deze praktijk behandeld en ben erg tevreden. Ik heb een triggerfinger en had niet veel kracht meer in mijn rechterhand. Dit is grotendeels weg, geen pijn meer en de kracht is toegenomen in mijn hand. Ook voor andere(...)

Over
Acupunctuur

Begin 2016 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ik mij bij Nathalie aangemeld voor een proefles. Zo’n eerste ervaring met Qigong is heel bijzonder. Zonder zweverigheid word je je heel bewust van je lichaam en treedt er een enorme(...)

Over
Zhineng Qigong

Ik heb pas een eerste les Zhineng Qigong gehad, en merkte meteen al verschil. Ik voel nog steeds de energie door mijn lijf stromen en ik kijk dan ook uit naar de volgende les. De sfeer was ook prettig, ik voelde mij direct thuis

Over
Zhineng Qigong

Nathalie is erg kundig en geeft gevarieerd les. Ze voelt ook goed aan hoe je ervoor staat.
De sfeer is altijd prettig en ontspannen of gewoon gezellig.
Ik zou het iedereen aanbevelen.

Over
Zhineng Qigong

Ik volg nu een paar maanden Qi Gong lessen bij Nathalie van Ling Tong en ben daar erg tevreden over. De lessen vinden plaats in een sfeervol ingerichte, rustige ruimte. Ik vind Zhineng QiGong heerlijk. In het verleden heb ik ook andere QiGong(...)

Over
Zhineng Qigong