Reviews

Some clients and students have written a short review about acupuncture treatments or zhineng qigong lessons.
Most of them are in Dutch and will not be translated.
Reviews in English can be found on Expat Friendly Locals

Do you also wish to leave your review? Visit this page: Jouw review.

  • All
  • Acupunctuur
  • Zhineng Qigong

Ling Tong is een fijne acupunctuurpraktijk, waar ik na iedere behandeling voel dat ik meer tot mijzelf gekomen ben: rustiger, energieker. Nathalie stemt iedere behandeling af op wat ik op dat moment het hardst nodig heb. Ik kom er graag terug.

Over
Acupunctuur
Review

Wat ik zo mooi vind bij Nathalie is dat ze door een ‘gewone’ vraag te stellen meteen tot de kern komt. En daarbij beperkt ze zich niet tot die enkele klacht maar neemt het hele lichaam en de geest mee.
Professioneel en betrokken.

Over
Acupunctuur
Ervaring

Bij Nathalie voor het eerst kennis gemaakt met acupunctuur.
Heb het idee dat ik serieus genomen werd en dat er goed geluisterd werd naar mijn gevoel en probleem.
Zeker het gevoel dat het gewerkt heeft.

Over
Acupunctuur
Meer balans

De behandelingen van Nathalie zorgen er voor dat mijn lichaam weer los komt en processen gaan stromen. Het lichaam en het leven komen hierdoor weer meer in balans. Nathalie is een zeer kundige en liefdevolle acupuncturist die ik van harte aan(...)

Over
Acupunctuur
Geweldig geholpen

Nathalie heeft mij geweldig geholpen met een blokkade in mijn nek en mijn rug.
Ze heeft een bijzonder schone praktijk en houdt zich volkomen aan alle maatregelen.
Legt steeds goed uit hoe de behandeling gedaan wordt.
Nathalie is een kundige(...)

Over
Acupunctuur
Excellent treatment

I arrived to Nathalie in a very desperate situation when I had no solutions left. Had a massive throat and neck pain that lasted almost 1 year and all the doctors were sending me home saying that everything is alright and normal. A few sessions(...)

Over
Acupunctuur

Ik ben geholpen met 'stoppen met roken'. Haar voorbereiding is volledig, de behandeling resoluut. Zij heeft mij bewezen dat acupunctuur een kracht is, en samen met eigen kracht zorgt voor een verandering en verbetering. Samen zijn wij geslaagd(...)

Over
Acupunctuur
Bijwerkingen na chemotherapie

Na het stoppen met een adjuvante chemokuur, omdat ik de bijwerkingen te zwaar vond worden, merkte ik dat na 3 weken veel van die bijwerkingen niet of nauwelijks verdwenen. Ik had al eerder via Google gezocht naar een acupuncturist om na afloop(...)

Over
Acupunctuur
Incredibly effective

Nathalie is an empathic
and caring human being and professional. She restored the health and well-being of our 7 years old son in 3 sessions. After the first one, the changes were immediate and evident. She was so good for him that he(...)

Over
Acupunctuur
Lichaam en geest in balans

Ik kwam voor hevige eczeem en er speelde een hoop in mijn hoofd en daardoor in mijn lijf. Nathalie benadrukt zo fijn dat acupunctuur iets is wat je samen doet. En we hebben het samen heel goed gedaan. Ik zit weer goed in mijn lijf, verleden en(...)

Over
Acupunctuur

Nathalie is an amazing person. She listens and understands your needs so she can treat the root cause of what is not balanced in your mind/body. Her English is excellent (as a non-dutch speaker) and she was able to change my life by helping me(...)

Over
Acupunctuur
Nieuwe energie

Nathalie is een zeer prettige behandelaar. Door haar behandelingen is mijn energie beter in balans. Ze weet door gesprekken goed te duiden waar de aandachtspunten van de behandelingen moeten liggen. Tevens heeft ze de nodige humor wat de omgang(...)

Over
Acupunctuur

Ik heb Nathalie willekeurig uit het telefoonboek gekozen maar het bleek een goede keuze. Ze is een warme, gezellige en kundige vrouw. En mocht het haar toch niet lukken om de pijn te bestrijden dan houdt ze je niet onnodig aan het lijntje. Ze(...)

Over
Acupunctuur
Accupunctuur en meer!

De behandeling bij Nathalie was net wat ik nodig had in deze fase van mijn leven. Een luisterend oor, begrip. Ik vond het mooi om te zien dat mijn lichaam accupunctuur zo omarmde. Alsof het dit nodig had om weer door te kunnen met goed(...)

Over
Acupunctuur
Met warm onthaal tot rust gekomen

Ik kwam bij Nathalie terecht omdat ik veel stress ondervond door ziekte van mijn man en als gevolg daarvan de verkoop van ons huis en de voorbereidingen van de verhuizing die volgde.
Nathalie bood een luisterend oor en een rustgevende(...)

Over
Acupunctuur
Ontspanning

Na een hectische tijd, was het moeilijk om tot rust te komen. Druk in het hoofd, onrust, diverse pijntjes en moeite om te ontspannen. Na 1 sessie acupunctuur kwam mijn hoofd al tot rust en waren de pijntjes al veel minder. Inmiddels 3 sessies(...)

Over
Acupunctuur
Super behandeling

Nathalie heeft met haar kennis en kunde geholpen balans terug te brengen in het lichaam en de geest welke waren verstoord door een heftige burn-out. De fijne acupunctuur behandeling zorgde er voor dat mijn energie terug kwam en lichamelijke(...)

Over
Acupunctuur
Niet meer benauwd

Meermaals heb ik een acupunctuur behandeling gehad bij Nathalie met zeer goede resultaten, want ik ben niet meer benauwd! Ik kwam bij Nathalie, omdat mijn hooikoorts klachten, ondanks het gebruik van medicatie, bleven toenemen. Daarnaast werd(...)

Over
Acupunctuur
Kinderaccupuntuur met magneten

Zeer enthousiast over de kinderaccucpuntuur met magneten die mijn dochter bij Nathalie gevolgd heeft. Nathalie is heel kindvriendelijk en de behandeling was zeer doeltreffend. Een aanrader.

Over
Acupunctuur
Het is geen Chinees sprookje; het werkt echt!

Ondanks veel sporten, mediteren, gezond eten en veel slapen heb ik regelmatig burnout klachten. Nog meer sporten leverde niets op dus ik ging op zoek naar nieuwe wegen.

Gelukkig kwam Ling Tong op mijn pad want al na enkele acupunctuur(...)

Over
Acupunctuur
Nieuwe Inzichten

De behandeling bij Nathalie heeft me rust gegeven. Een soort van rust waaruit nieuwe inzichten kunnen ontstaan. De behandeling zelf was prettig en doelmatig, en vormde een mooie combinatie met de warme en liefdevolle adviezen.

Over
Acupunctuur
Na 3 behandelingen volledig pijnvrij

Bij een 's nachts optredende heftige zenuwpijn in mijn schouder kon ik gelukkig de volgende dag al terecht bij Nathalie.
Na de eerste acupunctuurbehandeling waren de pijnklachten aanzienlijk afgenomen.
Na 3 behandelingen was ik volledig(...)

Over
Acupunctuur
Zo kom je van je spanning af

Ik ben naar Nathalie gegaan met de vraag hoe ik van mijn opgebouwde spanning af kon komen. Ik heb een drukke baan en ben privé ook erg actief. Door een keer per week naar haar toe te gaan had ik een 'stok achter de deur' om met mijzelf aan de(...)

Over
Zhineng Qigong
Review

Sinds 2018 kom ik geregeld in de praktijk van Nathalie. Ze geeft mij houvast en heel veel rust. Nathalie zorgt ervoor dat ik beter in balans kom en dat ik altijd met een glimlach de praktijk verlaat. Ik kijk uit naar mijn volgende behandeling.

Over
Acupunctuur
Eindelijk vrij

Nathalie heeft mij geweldig geholpen om te stoppen met een heel hardnekkige nicotine verslaving. Voor mij heeft acupunctuur en de manier hoe zij dit aanpakt zijn waarde bewezen en nu zet ik het indien nodig in om ballast kwijt te raken. Het(...)

Over
Acupunctuur
Thuis komen bij/in jezelf

Via de Qigonglessen bij de acupunctuur behandelingen terecht gekomen voor stress/burn-out en hyperventilatie klachten. Naast de Qigong heeft de acupunctuur mij geholpen om van deze klachten af te komen. Nathalie is een heel bijzonder, wijs,(...)

Over
Acupunctuur

Met neuropathische klachten naar ling tong gegaan .3/4 minder klachten en heel prettig benadert

Over
Acupunctuur

Sinds anderhalf jaar volg ik de zhineng qigong lessen bij Nathalie en kan wel zeggen dat ik hier over zeer te spreken ben.
De oefeningen zijn een prettige manier van bewegen, mijn lijf lijkt wat soepeler te zijn geworden.
Ook voor de(...)

Over
Zhineng Qigong

Door aangeboren afwijking heb ik na mijn 50ste drie hersenbloedingen gehad bij de eerste twee had ik geen blijvende schade bij de laatste uitval van linker arm en been. Automatisme was weg, fijne motoriek erg verstoord en trillende/schuddende(...)

Over
Acupunctuur
Acupunctuur

In een zeer fijne ambiance en met een ongelooflijk inlevingsvermogen, weet Nathalie de naalden op specifieke punten van het lichaam te plaatsen, waardoor er een enorme (pijn-)verlichting ontstaat. In mijn geval had ik last van onevenwichtigheid(...)

Over
Acupunctuur
Ontspannen en verwend

Voor o.a. Burn-out klachten ben ik behandeld door Nathalie.
Ik heb de accupunctuursessies als zeer prettig en ontspannen ervaren.
Nathalie zorgde voor een afwisselende behandeling waarin ik af en toe verwend werd met een voet- of(...)

Over
Acupunctuur
Van scepsis naar geloof in GOEDE acupuncturisten.

Op 23 april 2017 was ik proefkonijn bij een vervolgstudie "prikken pijn weg" voor acupuncturisten.
Even een stapje terug ik heb al ruim twintig jaar last van pijn in de onderrug. Het begon met een wat branderig gevoel bij slenteren of lange(...)

Over
Acupunctuur
Deskundig, vertrouwd en doeltreffend

Ik had al enkele jaren last van tennisarmen. Na meerdere behandelingen door Nathalie zijn de klachten verdwenen. Dit was mijn eerste ervaring met acupunctuur en ik was blij verrast met het resultaat. De praktijk is ruim van opzet, tijdens de(...)

Over
Acupunctuur
Moment van rust

Ik heb al jaren last van bronchitis en hooikoorts.
Nathalie is in het najaar begonnen met deze klachten aan te pakken zodat ik wat minder benauwd het voorjaar in kon gaan. Op de behandeltafel werden met de naaldjes energiepunten weer(...)

Over
Acupunctuur
Verrassend, professioneel en doeltreffend

Ik ben met diverse klachten bij Lingtong geweest. Door de professionele, vriendelijke en empatische capaciteiten van Nathalie ben ik me veel beter gaan voelen. I love de hoofdmassage en het naaldje in mijn kruin en voor bovenop mijn hoofd bij(...)

Over
Acupunctuur
Goede resultaten in een fijne sfeer

Ik word nu al een tijd geholpen door Nathalie bij mijn grote lijst aan klachten (10 jaar burn-out met nog veel lichamelijke klachten daarnaast). De sfeer in haar werkruimte is zeer prettig. Nathalie luistert heel goed naar je en beantwoordt al(...)

Over
Acupunctuur
Lekker slapen

Weer rustig slapen was het doel van mijn deelname, weg met het spitsuur in mijn hoofd tijdens het inslapen. Met eenmaal in de week de oefeningen van lingtong en wat praktische tips die eenvoudig thuis en onderweg zijn uit te voeren, ben ik een(...)

Over
Zhineng Qigong
Prettig en goed

Ik ben nu enkele keren in deze praktijk behandeld en ben erg tevreden. Ik heb een triggerfinger en had niet veel kracht meer in mijn rechterhand. Dit is grotendeels weg, geen pijn meer en de kracht is toegenomen in mijn hand. Ook voor andere(...)

Over
Acupunctuur

Begin 2016 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ik mij bij Nathalie aangemeld voor een proefles. Zo’n eerste ervaring met Qigong is heel bijzonder. Zonder zweverigheid word je je heel bewust van je lichaam en treedt er een enorme(...)

Over
Zhineng Qigong

Ik heb pas een eerste les Zhineng Qigong gehad, en merkte meteen al verschil. Ik voel nog steeds de energie door mijn lijf stromen en ik kijk dan ook uit naar de volgende les. De sfeer was ook prettig, ik voelde mij direct thuis

Over
Zhineng Qigong

Nathalie is erg kundig en geeft gevarieerd les. Ze voelt ook goed aan hoe je ervoor staat.
De sfeer is altijd prettig en ontspannen of gewoon gezellig.
Ik zou het iedereen aanbevelen.

Over
Zhineng Qigong

Ik volg nu een paar maanden Qi Gong lessen bij Nathalie van Ling Tong en ben daar erg tevreden over. De lessen vinden plaats in een sfeervol ingerichte, rustige ruimte. Ik vind Zhineng QiGong heerlijk. In het verleden heb ik ook andere QiGong(...)

Over
Zhineng Qigong