Reviews over Zhineng Qigong

Zo kom je van je spanning af

Ik ben naar Nathalie gegaan met de vraag hoe ik van mijn opgebouwde spanning af kon komen. Ik heb een drukke baan en ben privé ook erg actief. Door een keer per week naar haar toe te gaan had ik een 'stok achter de deur' om met mijzelf aan de(...)

Sinds anderhalf jaar volg ik de zhineng qigong lessen bij Nathalie en kan wel zeggen dat ik hier over zeer te spreken ben.
De oefeningen zijn een prettige manier van bewegen, mijn lijf lijkt wat soepeler te zijn geworden.
Ook voor de(...)

Nathalie is erg kundig en geeft gevarieerd les. Ze voelt ook goed aan hoe je ervoor staat.
De sfeer is altijd prettig en ontspannen of gewoon gezellig.
Ik zou het iedereen aanbevelen.

Ik heb pas een eerste les Zhineng Qigong gehad, en merkte meteen al verschil. Ik voel nog steeds de energie door mijn lijf stromen en ik kijk dan ook uit naar de volgende les. De sfeer was ook prettig, ik voelde mij direct thuis

Begin 2016 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ik mij bij Nathalie aangemeld voor een proefles. Zo’n eerste ervaring met Qigong is heel bijzonder. Zonder zweverigheid word je je heel bewust van je lichaam en treedt er een enorme(...)

Lekker slapen

Weer rustig slapen was het doel van mijn deelname, weg met het spitsuur in mijn hoofd tijdens het inslapen. Met eenmaal in de week de oefeningen van lingtong en wat praktische tips die eenvoudig thuis en onderweg zijn uit te voeren, ben ik een(...)

Ik volg nu een paar maanden Qi Gong lessen bij Nathalie van Ling Tong en ben daar erg tevreden over. De lessen vinden plaats in een sfeervol ingerichte, rustige ruimte. Ik vind Zhineng QiGong heerlijk. In het verleden heb ik ook andere QiGong(...)