Zhineng Qigong lessen in Hilversum

Zhineng Qigong Lessen in Hilversum

Groepslessen

In kleine groepen beoefenen we samen Zhineng Qigong oefeningen. Iedere les bestaat uit een ontspanningsoefening en één of meerdere oefeningen om lichaam en geest in balans te brengen en te houden.

Iedereen kan op elk gewenst moment instromen. Je hoeft geen abonnement af te sluiten, je betaalt per les dat je aanwezig bent.

Een losse les kost €10,- contant of per pin te betalen voor aanvang van de les.
Je kunt ook een 10-rittenkaart kopen voor €100,-. De elfde les krijg je dan gratis!
Ben je een toegewijde qigonger, dan is een jaarkaart (€300,-) misschien wel wat voor jou.

Je kunt een rittenkaart of jaarkaart aan het begin van de les contant of per pin afrekenen of het bedrag voor de les overmaken op rekeningnummer NL 96 RABO 011 44 26 511 t.n.v. Nathalie de Haas.

Klik hier voor het complete rooster

Locatie

Locatie: Vaartweg 180, Hilversum – ingang Schuttersweg. Kijk hier voor meer informatie.

In de zomer oefenen we wel eens buiten met mooi weer. Kijk hier voor de locaties.

Privélessen

Als je liever alleen of in je eigen omgeving een les wilt hebben, dan is dat ook mogelijk. Je kunt in de praktijk een privéles hebben of ik kom bij jou thuis. Je hebt niet veel ruimte nodig, als je je armen spreidt en in een grote cirkel om je heen beweegt, heb je de voor jou benodigde ruimte te pakken. Een privéles kost €50,- per uur, maximaal 4 personen. Wil je de privéles bij jou thuis, dan komen er nog reiskosten bij.

Benodigdheden

Om Zhineng Qigong te beoefenen heb je helemaal niets aan materialen nodig. Tips met betrekking tot kleding en schoeisel kun je vinden op “Wat moet ik aan?”.

Meedoen?

Wil je een les meemaken of heb je vragen over Zhineng Qigong? Bel of Whatsapp me op 085 022 12 42 of vul het formulier op de contactpagina in.