Buiten oefenen

Bij mooi weer kunnen we de Zhineng Qigong les naar buiten verplaatsen om zo in de natuur te oefenen. Afhankelijk van het tijdstip en hoe groot de groep is, gaan we naar één van de onderstaande locaties.

Omdat de locaties niet direct naast de deur van de praktijk liggen, geef ik uiterlijk 1 uur van te voren door als de les naar buiten gaat. Dit doe ik via Whatsapp-broadcast. Wil je op de hoogte gehouden worden via Whatsapp, vul dan het formulier in.

Roland Holst sportvelden (avondlessen)

Adres parkeren auto: Schuttersweg 28, gratis parkeren in de straten in de buurt.

Tijdens de avonden worden de sportvelden, gelegen in het Corversbos tegenover het Roland Holst College, niet door de school gebruikt.
De locatie is bereikbaar via de fiets/wandeltunnel aan de Schuttersweg tegenover de Sterrelaan. Loop dan iets door en aan je rechterhand zijn de velden.

Pinetum Blijdenstein (speciale events)

Adres: Van der Lindenlaan 125
Parkeren: betaald of iets verderop in de wijk gratis

Onze mooie Hilversumse botanische tuin kan in bijzondere gevallen de locatie zijn voor onze buitenlessen. We verzamelen dan bij de ingang en wandelen samen naar een mooie plek. Op woensdagen is de toegang tot het Pinetum gratis.

Wil je deze mooie tuin eens bezoeken zonder er een les te volgen? Dat kan natuurlijk: www.pinetum.nl

Buitenplaats Gooilust (overdag en speciale events)

Adres: Zuidereinde 49, 1243 KL ’s-Graveland
Met de fiets kun je door het Corversbos fietsen.

Deze mooie Natuurmonumenten buitenplaats is een schitterende omgeving om in te qigongen. We verzamelen bij het landhuis (waar je ook kunt parkeren) en wandelen dan naar een mooie locatie om te oefenen.

https://www.natuurmonumenten.nl/natuurgebied/gooilust/info-en-contact